lauantai 19. maaliskuuta 2016

Unelmahevonen

Tällä kertaa ajattelin jakaa teille sellaisen aisan, että millainen ollisi mun unelmien hevonen? Jos minulta kysytään millainen olisi minun unelmahevonen, vastaisin Ronjan ja Harryn yhdistelmä. Mutta jos leikitään, että raha kasvaisi puussa ja saisin ostettua itselleni mun unelmien hevosen niin millainen se olisi?

Mun unelmien hevonen saisi olla säkäkorkeudeltaan n. 170 cm. Se olisi ruuna ja rodultaan puoliverinen. Väriltään haluaisin sen olevan kimo, rautias, musta tai ruunivoikko. Otsassa unelmien hevosellani voisi olla tähti.
Iältään hevonen voisi olla 7-14 vuotias. Hevonen olisi myös koulutettu ja hyväkäytöksinen.

C. RS
Ratsastavuudeltaan hevonen olisi kiltti, saattaisi heittää muutaman pukin silloin tällöin. Se olisi reipas esteillä ja maltillinen koulussa.  Haluaisin, että hevoseni menisi esteitä ja koulua tasaisesti mutta olisi kuitenkin enemmän estehevonen. Se suorittaisi pyydetyt tehtävät mielellään. Askellajit olisivat mukavat ja pehmeät. Hevonen ei olisi mikään automaatti vaan mieluiten hieman haastava mutta ei kuitenkaan liian haastava. Koulutasoltaan hevoseni olisi helppo B. 
Hevonen hyppäisi innokkaasti eikä pelkäisi erikoisia esteitä. Saattaisi välillä tuijottaa mutta ei kieltäisi muutakuin silloin tällöin. Hevonen hyppäisi 110cm ja se omaisi näyttävän hyppytyylin. Hevonen osaisi malttaa ja keskittyä. Se ei pelkäisi olla yksin niin isossa kuin pienessäkään maneesissa. Välillä saattaisi ihmetellä mutta ei paljoa.


C. USEA/Leslie Mintz Photo


Unelmahevoseni olisi kaikkensa yrittävä, ihana ja ennenkaikkea ystävällinen hevonen joka tulisi toimeen kaikkien kanssa. Tälläinen on minun unelmien hevonen.

2 kommenttia: